Nieuws
Vorige  
Horecatalenten gezocht
Sep 01, 2017

Wij zijn trots op wat wij met BioSoepi hebben bereikt, maar willen vanaf september 2017 verder ontwikkelen en een vervolgstap gaan zetten. De ‘lunchroom’ in het Ontmoetingscentrum van Stichting Maatvast is een ideale plek om mensen met elkaar te verbinden en om mensen het vak te leren (erkend leerbedrijf). Maar wij willen onze beste TALENTEN een kans geven zich verder te ontwikkelen en hen een traject aanbieden waar zij zich maximaal verder kunnen ontwikkelen op het gebied van sociale activering, zelfredzaamheid, persoonlijke vaardigheden en specifieke arbeidsvaardigheden. 

Vacature: Horecatalenten gezocht voor de BioExpress!

De ‘BioExpress’ is een volledig uitgeruste foodtrailer, de producten die worden verkocht zijn zoveel mogelijk biologisch, duurzaam en huisgemaakt. De gerechten worden professioneel vervaardigd en geserveerd. Met de ‘BioExpress’ willen wij op markten, festivals, kantoorparken en bij woon- en tuincentra gaan staan om iedereen in de Haarlemmermeer een gezonde boost te geven

Wij zijn op zoek naar TALENTEN die het leuk vinden om in de BioExpress te werken. Dit biedt jou de kans om een ontwikkelingstraject in te stappen op weg naar een betaalde baan.

Lees meer >>

 


 

Waarom G-Date?

 
  Sinds 2009 de grootste en leukste! 
  Na inschrijving direct toegang! 
  Het is simpel, veilig en leuk 
  Duizenden actieve singles  
  Bekend van the Undateables