Nieuws
Vorige  
Schrijf Review gratis daten
Dec 25, 2017

G-Date.nl bestaat in 2018 al weer 9 jaar. Tijd om iets van jullie lezers en daters te vragen, maar jullie daar ook voor te belonen.

Iedere maand geven wij 10 x een gratis (6 maanden) abonnement weg aan diegene die de meest pakkende recensie over onze datingsite heeft geschreven.

Het werkt heel simpel.

Je review geeft jouw eigen mening weer over G-Date.nl. Je kunt daarbij aangeven waarom je onze datingsite zo leuk, slecht en/of goed vind; of waarom juist niet. De recensie moet minimaal 200 en maximaal 10000 karakters bevatten.

Iedere maand bekijkt de redactie alle ingezonden recensies en beloont de dater van de meest pakkende recensie met een een gratis abonnement. Je recensie hoeft niet per sé positief te zijn! Des te objectiever je recensie is des te groter de kans dat je wint.

Stuur deze recensie naar info@g-date.nl en maak direct kans om te winnen!

Actievoorwaarden:

  • Je mag zo vaak meedoen als je wilt. We zien echter liever één kwalitatief goede recensie dan meerdere van slechtere kwaliteit.
  • Een eenmaal verstuurde recensie maakt iedere maand opnieuw kans om uitverkoren te worden tot beste recensie.
  • De redactie behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen bepaalde recensies te verwijderen. Om contact met je op te kunnen nemen vragen we je je e-mailadres en accountnaam op te geven.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ben je al enthousiast geworden? Ga dan direct aan de slag! Stuur een recensie naar info@g-date.nl en maak direct kans om te winnen!

En vast hartelijk bedankt, Team info@G-Date.nl! 


 

Waarom G-Date?

 
  Sinds 2009 de grootste en leukste! 
  Na inschrijving direct toegang! 
  Het is simpel, veilig en leuk 
  Duizenden actieve singles  
  Bekend van the Undateables